Answer me this!

Answer me this! har sänts av Olly Mann, Helen Zaltzman och Martin the sound man sedan januari 2007. Från ett vardagsrum i en Londonförort ger de varje vecka ut ett nytt avsnitt där de humoristiskt svara på frågor som skickats in från lyssnare världen över. Utanför podcasten arbetar Olly Mann som skribent, magasinkritiker och internetexpert. Han är med i en rad tv-program och har bland annat en spel- och prylkolumn i Reader’s Digest. Helen Zaltzman arbetar som skribent och dyker upp på en hel del brittiska radioprogram. Hon skriver bokrecensioner för Observer och har skrivit texter till The Times och Big Issue mm. Martin the sound man gör alla jinglar till programmet. Utanför podcasten arbetar han som forskare och spelar i band.

Pocasten blev en omedelbar succé. Answer me this! har bland annat vunnit Best Internet Programme på Sony Radio Academy Awards 2011. The Times, The Guardian, Q Magazine, The Observer, Metro och The Independent har utnämnt Answer the this! Podcast till Critic’s Choice’. Nu finns även Answer me this! som bok, den heter så klart Answer me this och innehåller frågor och svar från programmet.

Med humor tar de sig an frågor så som;
Varför är min flickvän aldrig i tid?
Varifrån kommer uttrycket kalla fötter?
En kvinna vill gifta sig med mig för att få stanna i landet, hur mycket ska jag ta betalt?

Förutom intressanta svar till intressanta frågor gör Martin the sound man ett riktigt bra jobb med jinglarna. Det finns bland annat en Björk inspirerad jingel och en som är inspirerad av Bob Dylan. Så om man gillar att lära sig saker, skratta och njuta av härlig brittisk engelska ska man absolut ladda ner den här podcasten från Itunes, helt gratis! Sök bara på Answer me this! i Itunes store så finns den att ladda hem.

Answer Me This! på internet
Hemsida
Facebook
Twitter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s