Standup Specials

Jag gillar att komiker börjar släppa sina specials för nedladdning istället för på DVD. Jag har´hitills köpt Aziz Ansaris nya special Dangerously Delicious och Jim Gaffigans Mr Univers. Båda kostar 5 dollar styck och finns att köpa på respektive webbsida och då kan man ofta ladda ner showen ett flertal gånger eller streama den direkt på sidan.

Aziz Ansari  är skådespelare, ståupkomiker och författare från South Carolina. År 2001 började Aziz sin ståupkarriär i New York samtidigt som han studerade på universitetet. I sina rutiner skämtar han mycket om sitt eget liv, sitt indiska ursprung och sin kusin Harris som. Aziz har bland annat varit med i filmerna Funny People, I Love You Man och 30 Minutes or less. Intimate Moments for a Sensual Evening var hans första special som släpptes på dvd och nu är han alltså aktuell med Dangerously Delicious. Om man gillar 60 minuter högljud komik, raggningstips och kusiner som heter Harris tycker jag verkligen att man ska köpa hans senaste special. Här hittar man den.

Jim Gaffigan är också känd som ståupkomiker och skådespelare. Han är gift med skådespelerskan och producenten Jeannie Noth Gaffigan och tillsammans har de 5 barn. Jim Gaffigan har haft en väldigt varierande karriär. Han har bland annat varit med i Thats 70’s show och han skapade en serie animerade kortfilmer för Conan O’brien där de två är superhjältar som kallar sig Pale Force. År 2009 var han med i ett avsnitt av Flight of the concords och har han varit med i två avsnitt av kriminalserien Law&Order. I sin ståupkomik skämtar han mycket om mat och brukar ibland kommentera vad publiken tänker. Jim Gaffigan har släppt en antal humorskivor men har nu alltså släppt sin special för nedladdning på sin hemsida. Vill man se 75 minuter skämtande om McDonalds, gymkort och valar tycker jag att man ska gå in här och ladda ner Mr Univers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s