Resumé

Om man vill hålla sig uppdaterad av Sveriges reklamliv är det Resumé.se man klickar sig in på. Resumé är en nyhet- och repotagetidning som skriver om reklam, marknadsföring och medier. Tidningen grundades år 1949 och ges ut av Bonnier Tidskrifter 41 gånger per år. Av Bonnier beskrivs Resumé som … något så ovanligt som en underhållande affärstidning”.

Jag prenumenerar inte på tidningen men ger mig gärna in på Resumé.se. På hemsidan kan man läsa om det senaste som hänt i den svenska reklambranschen under flikar som PR, Tidskrifter, TV och Mediebyråer. Man får veta när bolag byter reklambyråer, vilka personer som tillträtt olika tjänster och vilka kampanjer som flippat och floppat på marknaden.

På Resumé.se finns inte bara de senaste nyheterna. De har Resumé Play där man kan se reklamfilmer, lyssna på radioreklam och RTV. RTV är Resumés egna webb-tv med paneldebatter och intervjuer med personer i branschen. De har även bloggar av bland annat Nina Åkerstam och Digge Zetterberg Odh. Nina Åkerstam arbetar som kreatör på Wieden+Kennedy i New York och skriver om reklambranschen. Digge Zetterberg Odh arbetar i Stockholm på Berghs School of Communication som international relations manager. Så om man gillar att vara uppdaterad och se nya spännande reklamidéer tycker jag att man ska surfa in på resume.se.

 

Resumé på internet;
Hemsida
Facebook
Twitter

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s