Lotta Lundgren

Lotta Lundgren har alltid fascinerat mig. Första gången jag såg henne var som programledare i Landet Brunsås tillsammans med Erik Haag och Henrik Schyffert. Landet Brunsås sändes i två säsonger under år 2010-2011 på SVT och handlade om mat och svensk matkultur. Det andra man hörde av Lotta Lundgren var hennes blogg Om jag var din hemmafru som även blev en hyllad kokbok. Nu har hon dock dykt upp i två olika mediala sammanhang där hon verkligen visar vilken intressant och klok person hon är.

1. Värvet av Christoffer Triumf.
Lotta Lundgren blir intervjuad om sin födelse och uppväxt. Hon berättar om hur en terapeft sa åt henne att gå ner i röstläge och hur hon gick från reklambranchen till matbranchen.  Hur hon kände frihet när hon fick börja om från noll och hur viktigt humorn är. Lär känna Lotta Lundgren från födelse till nutid.
Värvet finns på Itunes.

2. Sommar i P1 av Lotta Lundgren.
Lotta Lundgren berättar om vad hon upplevde och lärde sig under en dödsmeditiation, varför man ska göra slut/skilja sig från den man lever med och hon delar även med sig av ett recept på världens godaste lasange. Lotta Lundgrens sommarprat kommer lätt att hamna på listan över program jag kommer att lyssna på fler gånger. Så himla klok kvinna.
Sommar i P1 finns här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s