What’s good on TV? – Understanding ethics through television

What’s good on TV? – Understanding ethics through television är en bok skriven av Jamie Carlin Watson och Robert Arp. Watson arbetar som biträdande professor i filosofi och ordförande vid institutionen för religion och filosofi vid Young Harris College i Georgia. Arp är professionell data analytiker och teknisk skribent som även undervisat i filosofi på bland annat Florida State University, och Saint Louis University.

Boken är en introduktion till moralfilosofi där tv-program används för att förenkla och förtydliga olika moraliska ståndpunkter och problem. Enligt Watson och Arp kan boken användas både i klassrummet och som privatperson för att på ett underhållande sätt lära sig grunderna i filosofisk etik.

Det jag gillar med What’s good on TV? – Understanding ethics through television är att den är lätt att använda. Alla program som det refereras till är lättillgängliga och det är mycket lättare att förstå komplexa etiska problem om det appliceras på något man kan känna igen.

Om du är intresserad av etik men alltid tyckt att det känns svårt, är intresserad att se hur man kan använda tv-program för att förenkla eller vill ha lite etiska problem att klura på tycker jag att du ska läsa What’s good on TV? – Understanding ethics through television.

51e1+Yh41CL__AA278_PIkin4,BottomRight,-46,22_AA300_SH20_OU15_

Hemsida: What’s good on TV? – Understanding ethics through television
Här kan du köpa What’s good on TV? – Understanding ethics through television på Bokus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s