Fantasipanelen

Fantasipanelen är ett radioprogram och en podcast skapad av mångsysslaren David Sundin. Sundin har arbetat med reklam, som internetkreatör och med TV. Han har drivit bloggen Fantasinyheter som kom ut i bokform under 2012 och just nu är han aktuell i Hasselhoff – En Svensk Talkshow.

Fantasipanelen är Sundins senaste projekt, det är ett radioprogram som sänds på Radio Skanstull och lägg sedan ut som podcast. I programmet är det en panel som diskuterar påhittade nyheter. Det har hittills kommit 4 avsnitt med gäster som bland annat Christoffer Triumf, Jens Sjögren och Martin Soneby.

Jag är väldigt förtjust i hur David Sundin kommer på nyheter och att panelen sedan diskuterar och utvecklas dessa nyheter helt seriöst. En allvarlig diskussion om påhittade ämnen. För mig som gillar Via Lascaris avsnitten där Jörgen Lötgård och Erik Ekstrand sitter och hittar på saker passar det här programmet alldeles utmärkt.

Om du gillar att småskratta för dig själv, vill ha en ny pod att lyssna på och är förtjust i personer med bra fantasi tycker jag att du ska lyssna på Fantasipanelen.

XW2M7Z1U

Här hittar du Fantasipanelens hemsida.
Här kan du lyssna på Fantasipanelen på iTunes. 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s