Svett & Etikett

Under sommaren har jag ägnat mig åt att kolla igenom SVTFlow och halkat över det supercharmiga programmet Svett & Etikett. Programmet leds av  Kalle Zackari Wahlström och går ut på att han i varje program ska testa en ny träningsform. Svett & Etikett började sändas under hösten 2013 på SVTFlow och har nyligen sänts på SVT. Till hösten börjar säsong 2 spelas in och den ska komma ut till våren år 2015.

I programserien testar Kalle Zackari Wahlström, som är självutnämnt starkast i kompisgänget, allt från löpning till yoga till dans. Jag ser inte speciellt mycket på träningsprogram men att se personer som testar nya saker är alltid roligt, sedan är det alltid skönt att det är fler än en själv som tränar för att få beröm. Som programledare hör Zackari Wahlström till en av dom bästa. Han är inte rädd att testa nya saker, helt öppen med sina känslor och lyckas charma de flesta han möter.

Gillar du programledare som är så peppade att de nästan går dig på nerverna, personer ur sina rätta element och vill bli inspirerad till att testa nya träningsformer tycker jag att du ska se på Svett & Etikett.

Här hittar du Svett & Etikett på SVTFlow.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s